Kollégiumi „Ismerkedős Hétvége”

 

Kedves leendő Kollégisták!

 

Immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Mérnöki Kar Kollégiumának „Ismerkedős Hétvége” elnevezésű rendezvénye 2017. szeptember 1. és 3. között, amely rendezvény tavalyi évben 80 gólya és 20 felsőbb éves részvételével igencsak meglepő létszámmal és nagyon jó hangulatban zajlott le!


A rendezvény az első éves hallgatók számára nyújt segítséget a Kollégiumi élet és a város megismerésére, kapcsolatok kiépítésére, valamint az egyetemi élethez szükséges információk megszerzésére. A kari gólyatábor mintájára egy jó hangulatú ismerkedős vetélkedőkkel és színes programokkal tarkított (kajak, kenu, városnézés, buli, strand, bográcsozás) hétvége előtt állunk. A hétvége során a 15-20 fős csoportokban, két felsőbb éves hallgatóval, indulhattok neki a vetélkedőknek, vehetitek be Szegedet, együtt csoroghattok le a Tiszán, majd evezhettek fel rajta és együtt bulizhattok vasárnap a már hagyománynak számító 0. Napi Kolibulin.

A tábor mindössze 6500 Ft, amely tartalmazza a pénteki vacsora, a szombati reggeli, ebéd, vacsora valamint a vasárnapi reggeli és ebéd árát, egy pólót, a kajak, kenu bérlést, strandbelépő árát és még egy kis meglepetést is, fizetés a helyszínen beiratkozáskor készpénzben.

A hétvégén az is részt vehet, aki nem lesz kollégista, de szeretné megismerni a kollégisták életét, valamint megismerni azt a helyet, ahová majd egy két Kolibuli, Disznótoros, Diáknapok alkalmával kitéved, nekik az ár 7500 Ft.


Jelentkezés, valamint további információ: a czino11[kukac]gmail.com és a trialfan[kukac]gmail.com e-mail-címen, valamint a +36-30-682-666-os és a +36204-941-890-es telefonszámon.

 

Mérnöki Kar Kollégiumi Bizottsága és a Mérnöki Kar Hallgatói Önkormányzata
Kollégiumi „Ismerkedős Hétvége” programok letöltés (pdf) >>>