nyilt_nap_kiemelt

Teltház a Kari Nyílt Napon

Érdeklődő középiskolásokkal és szüleikkel telt meg a Szent-Györgyi Albert Oktatási Központ Ivánovics terme Karunk Nyílt Napján.

A Nyílt Nap első részében Prof. Dr. Bari Ferenc dékán, Prof. Dr. Sáry Gyula oktatási igazgató és Prof. Dr. Peták Ferenc TDT titkár tartott tájékoztatót.

A szünetben a hallgatói szervezetek standjait lehetett meglátogatni.

A szünet után a hallgatói szervezetek (HÖK, SZOE, SZAHE) mutatkoztak be.

Jelen volt az Orvosi Szaknyelvi Kommunikációs és Szakfordítóképző Csoport és a SZTE Eötvös Loránd Kollégium Tehetség HÍD-tábor Program.

Hallhattak a diákhitelről is egy rövid ajánlót.

Az előadások után az épületben található Orvosi Készségfejlesztési (SKILL) Központban demonstrátorok tartott gyakorlati bemutatókat.

 

Köszönjük az érdeklődést! Eredményes felkészülést kívánunk!

Jelöljétek meg elsőként az SZTE ÁOK-t!

Képgalériánk Karunk Facebook oldalán tekinthető meg:

https://www.facebook.com/pg/orvoskarszeged/photos/?tab=album&album_id=1753334471406065


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


meszaros-adriannaMészáros Adrianna – GTK: kereskedelem és marketing

Vajdasági vagyok, azért is szeretem Szegedet, mert sok mindenben hasonlít Szabadkára. Ismerősöktől rengeteg jót hallottam már az egyetemről, amit most saját bőrömön is tapasztalok. A kar számos ösztöndíjjal támogatja a legtehetségesebb diákokat és lehetőséget biztosít a gyakorlatszerzésre is. Kedvencem a kari sportnap, mert itt nemcsak mozoghatok, de a csapatjátékok segítenek a beilleszkedésben is.




Nagy_EvelinNagy Evelin - GYTK, gyógyszerész

Idehaza Szegeden a legszínvonalasabb a gyógyszerészképzés, ezért is jöttem az SZTE-re az ország másik feléből. Jók a tapasztalataim, bár nagyon nehéz, sokat kell tanulni, de végig lehet csinálni. Gyógyszerészekből hiány van, így ha végzünk, garantált, hogy el tudunk a diplománkkal helyezkedni.



További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *

  • július 10.
    Egész napos
    A jelentkezés óta megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen, vagy többletpontokat igazoló dokumentumok pótlására előreláthatóan április második felétől legkésőbb 2024. július 10-ig lesz lehetőség. A pontszámítás kizárólag az E-felvételi rendszerébe megfelelő módon feltöltött dokumentumok alapján történik. Ezért kifejezetten fontos odafigyelni arra, hogy a szükséges dokumentumok megfelelően legyenek feltöltve.