mars_osztondij

FELHÍVÁS próbainterjúra és szakmai gyakorlati lehetőségre

A MARS MAGYARORSZÁG KISÁLLATELEDEL GYÁRTÓ KFT. felhívást tesz közzé a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar hallgatói számára, a: „Belépő a sikeres karrierhez – ismerd meg az erősségeidet a Mars segítségével” elnevezésű karrier programban való részvételre!
Határidő: 2017. március 14.


Mi is az a „Belépő a sikeres karrierhez” program?

 

mars


A „Belépő a sikeres karrierhez- ismerd meg az erősségeidet a Mars segítségével” program lehetőséget nyújt egy szakmai interjúra, ahol egy multinacionális környezetbenpróbálhatod ki magad és megtapasztalhatod mi vár rád karriered elején. A program során különböző feladatokon keresztül ismerheted meg erősségeidet. A program végén visszajelzést kapsz a napi teljesítményedről, mely alapján még felkészültebben érkezhetsz jövőbeli állásinterjúidra.

 

Pályázatot nyújthat be a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karának II-III. éves, nappali/levelező tagozatos élelmiszermérnök, élelmiszeripari és mezőgazdasági gépészmérnök,gépészmérnök és műszaki menedzserszakos BSc.és nappali, valamint levelező tagozatos MScI-II. évfolyamos hallgatója, aki megfelel az alábbi feltételek mindegyikének:

  • eddigi tanulmányainak korrigált kredit indexe legalább 3,5;
  • társalgási szintű angol nyelvismerettel rendelkezik

 

Ha jól tejesítesz és van kedved nálunk eltölteni szakmai gyakorlatodat – szeretettel várunk!


A pályázat benyújtásának módja:


A magyar és angol nyelvű önéletrajzod és motivációs leveled kérjük, juttasd el a marshu.jobs@effem.com e-mail címre Belépő a sikeres karrierhez tárgy feltüntetésével.

 

A pályázat benyújtási határideje: 2017. március 14.

 

A beérkezett pályázatok alapján a próba meghallgatásra kiválasztott hallgatókat e-mailben értesítjük.

 

Kizárólag a programban való részvétel mellett van lehetőség a PRO TALENTIS ALAPÍTVÁNY ÉS A MARS ÖSZTÖNDÍJÁNAK elnyerésére, melyre külön lehet pályázatot benyújtani!