szte_nyilt_nap

Nyílt nap és szülői értekezlet az SZTE-n február 03-án

Az SZTE Mérnöki Kar is várja az érdeklődő diákokat és szüleiket 2018. február 3-án, szombaton 9 és 14 óra között az SZTE Rektori Hivatal épületének aulájában (Szeged, Dugonics tér 13.).


Képzéskínálattal, felvételi tudnivalókkal ismerkedhetnek meg, és hasznos tippeket kaphatnak a továbbtanulás előtt állók és szüleik. A résztvevők informálódhatnak – többek között – a hallgatók tanulmányait segítő ösztöndíjakról, a nyelvtanulási-, sportolási-, esélyegyenlőségi-, szabadidős-, tehetséggondozási- és karrier lehetőségekről, valamint az SZTE nemzetközi ösztöndíjairól.

A nyílt napon résztvevő középiskolások a felvi.hu-n elérhető online jelentkezési lap kitöltésében is segítséget kapnak 9.30 és 13 óra között. A jelentkezési lap közös kitöltésére regisztráció itt.


11 órától, a 2. emeleti díszteremben szülői értekezlet keretében a jelentkezés benyújtásával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról és a Szegedi Tudományegyetemet érintő változásokról tart előadást Prof. Dr. Karsai Krisztina, az SZTE oktatási rektorhelyettese, és – 12 órától – Bukta Péter, az Oktatási Hivatal Tájékoztatási Osztályának vezetője. Szó esik – többek között – az SZTE-n induló felsőoktatási szakképzésekről, alap-, mester- és osztatlan szakokról, a felvételi ponthatárokról és a többletpontokról, a kapacitásszámokról, a határon túli középiskolásokra vonatkozó érettségi és felvételi követelményekről, valamint a felvett hallgatók számára elérhető lehetőségekről.

 

A nyílt napra regisztráció és további információ itt: SZTE nyílt nap