Bezár

Hírarchívum

2017-ben is várja a SZAB a Dél-alföldi Innovációs Díjára a pályázatokat

2017-ben is várja a SZAB a Dél-alföldi Innovációs Díjára a pályázatokat

2017. szeptember 18.
1 perc

Nyolcadik alkalommal szeretné átadni a Magyar Tudomány Ünnepén a Dél-alföldi Innovációs Díjat az MTA Szegedi Akadémiai Bizottság. A feltalálók innovatív, iparilag alkalmazható és piacképes megoldást tartalmazó pályázatait 2017. október 2-ig várja a SZAB.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Akadémiai Bizottságának elnöksége együttműködve a régió három kereskedelmi és ipari kamarájával (Bács-Kiskun, Békés, Csongrád Megye Kereskedelmi és Iparkamarái) és a Dél-alföldi Regionális Innovációs Ügynökség Közhasznú Egyesülettel 2017. évben is pályázatot hirdet a Dél-alföldi Régióban a vállalkozások, valamint a feltalálók által a három megye területén létrejött szellemi alkotások elismerése és az innovációs tevékenység, illetve a technológiai transzfer támogatása érdekében.

 

A SZAB Dél-alföldi Innovációs Díjra pályázni lehet bármely új, illetve saját feltalálói tevékenységen alapuló, iparilag alkalmazható és piacképes megoldást tartalmazó innovációs eredménnyel.

 

A fent nevezett szervezetek képviselőiből álló szakmai kuratórium innovációs díjjal jutalmazza a három megye területéről a Szegedi Akadémiai Bizottsághoz 2017. október 2-ig beérkezett pályamunkákat. Az eredmények kihirdetésére, a díjazott pályamunkák szakmai bemutatására 2017 novemberében a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából, a Szegedi Akadémiai Bizottság székházában (6720 Szeged, Somogyi u. 7.) kerül sor.

 

A kuratórium döntéseinek előkészítését a Dél-alföldi Regionális Innovációs Ügynökség KhE. szakmai tanácsaival segíti.

A részletes pályázati felhívás itt letölthető.

A pályázattal kapcsolatos információk az MTA SZAB honlapján a pályázatok oldalon megtalálhatók.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek