SZTE MK 2024. március

2024. április 09.

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara és az SZTE Junior Akadémia együttműködésben a szegedi Ezabeszéd Toastmasters Retorika Klubbal idén is megrendezi az SZTE-PREZILIMPIA versenyt.

2024. március 29.

Prof. Dr. Véha Antal több, mint négyévtizedes oktatói munkája során élelmiszermérnök hallgatók generációinak adta, és adja át jelenleg is tudását, szakmai tapasztalatait. Az SZTE Mérnöki Kara Pro Facultate oktatói nívódíjjal ismerte el munkáját.

2024. március 28.

A Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kara március 18-22. között CEEPUS, ERASMUS+ és ERASMUS+ BIP hallgatókat és oktatókat látott vendégül nemzetközi mobilitási kapcsolatai keretében.

2024. március 28.

A Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar vezetősége és Hallgatói Önkormányzata által meghirdetett fotópályázat eredményei megszülettek.

2024. március 21.

A környezettudatosság, fenntartható mérnöki szemléletmód kialakítása céljából Fenntarthatósági hetet szervez a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kara.

2024. március 21.

Immáron harmadik alkalommal választották Prof. Dr. Bánáti Diánát az EIT Food RIS Policy Council tagjai közé, aki a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karának Élelmiszermérnöki Intézetében végez oktatói tevékenységeket.

2024. március 19.

Kecskeméten tartották az Archenerg Klaszter 2024-es tisztújító ülését, ahol Prof. Dr. Bíró István, az SZTE Mérnöki Karának dékánja vette át a klaszter elnöki tisztségét. Az alelnöki pozíciók közül pedig egyet Dr. Nagy Gyula, az IKIKK Oktatás Modernizációs és Innovációs Klaszter Élethosszig Tartó Tanulás Fejlesztési Program vezetője és a Földrajzi és Földtudományi Intézet adjunktusa látja el.

2024. március 08.

A Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karának hallgatói 2021. óta minden évben innovatív ötletekkel állnak elő az EIT Food programjában, melyre idén ökodesign témakörében lehet pályázni.