SZTE MK 2016. szeptember

2016. szeptember 27.

A Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kara a francia székhelyű Fédération Européenne des Cadres de l’Energie et de la Recherche megkeresésére csatlakozott a „Reinventing industrial relations with and for young people: a research applied to energy transition” projekthez, illetve az információáramlást és párbeszédet segítő interaktív platformhoz

2016. szeptember 21.

Számos programmal várja az érdeklődőket 2016. szeptember 29-én a SZTE Idegennyelvi Kommunikációs Intézete a Honvéd tér 6. szám alatt.

2016. szeptember 21.

A Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kara felhívást tett közzé demonstrátorok jelentkezésére. A megbízatás egy félévre szól.

2016. szeptember 12.

A Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kara felhívást tesz közzé demonstrátorok jelentkezésére. A demonstrátori pozíció betöltése kiváló lehetőség az ismeretek gazdagítására, a tudományterület átfogóbb megismerésére, a hallgató kompetenciáinak fejlesztésére. A demonstrátori tevékenység plusz pontot jelent a köztársasági ösztöndíjra történő pályázatok rangsorolásakor

2016. szeptember 07.

Az SZTE Mérnöki Kara másfél éves oktatási programcsomagot kínál azoknak a műszaki, vagy az agrár képzési területen legalább alapképzésben (BSc) illetve főiskolai képzésben szerzett mérnöki oklevéllel rendelkező szakembereknek, akik eddigi műszaki ismereteik bővítésével meg akarnak felelni a folyamatosan változó szakmai követelményeknek.

2016. szeptember 01.